Bel ons: 020-7373170

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar een paraveterinair en dierenarts. Wij zijn continu op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde dierenartsen die willen participeren in onze eigen spoeddienstregeling.

Vacature dierenarts gezelschapsdieren
Ingangsdatum:1 oktober 2015
Soort:Parttime
Regio:Flevoland
Ervaring:Tussen 1-2 jaar

Beschrijving vacature:

Wegens uitbreiding van ons Dierenziekenhuis zijn wij op zoek naar een nieuwe collega dierenarts. Wij zoeken een gemotiveerde collega welke wil helpen het Dierenziekenhuis naar een nog hoger niveau te tillen door onze individuele kwaliteiten te bundelen. Speerpunten van onze praktijk zijn: orthopedie, laparoscopie, echografie en vooral het doorpakken op patiënten.

Hierdoor verlaat iedere patiënt bij ons de praktijk met een gericht behandelplan na een adequate diagnose. Wij zoeken iemand die hierin mee wil werken en die inziet dat de eisen die klanten in het Dierenziekenhuis stellen een stuk hoger liggen dan in iedere andere praktijk, maar dat we daardoor de diergeneeskunde wel op de allermooiste manier kunnen uitoefenen. Bovendien dien je te beschikken over een gezonde commerciële instelling. Je dient alle basiskwaliteiten als dierenarts in huis te hebben en meerwaarde qua kennis is een pré bijvoorbeeld extra kennis op het gebied van gebitsbehandelingen, cytologie enz.

Wij bieden een vacature voor circa 20 uur per week, 1 vaste avondspoeddienst in de week en eens per 3 weekenden een volledig weekend incl. spreekuren op zaterdag en zondag. Tijdens de spreekuren is er altijd een paraveterinair aanwezig, daarbuiten dien je je in de spoeddienst grotendeels zelf te kunnen redden met een paraveterinair als achterwacht voor evt. operaties e.d. Diensten kunnen vanuit huis worden gedaan, mits je binnen 30 minuten op de praktijk kunt zijn en er geen intensive care patiënten in de opname zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze functie als dierenarts in de allermooiste kliniek in een leuk ervaren team? Dan ontvangen we graag je C.V. met motivatiebrief en recente foto op info@dierenziekenhuisdiemen.nl onder vermelding van sollicitatie dierenarts.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier wat u hier kunt vinden.

Stages

Regelmatig krijgt Dierenziekenhuis Diemen aanvragen voor stageplaatsen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten, ervaring en ontwikkeling tijdens de stage krijg je de mogelijkheid om je op alle mogelijke gebieden te ontwikkelen. Wij verwachten wel de nodige eigen inbreng van een stagiair. Wij zijn een Aequor erkend leerbedrijf voor mbo niveau 3 en 4.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Dierenziekenhuis Diemen? Schrijf dan een brief of mail ons via het contactformulier wat je ziet als je hier klikt. Leg in je mail uit waarom je bij ons graag stage wilt lopen en vertel wat over jezelf. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Op dit moment hebben wij geen stageplaats beschikbaar.