Bel ons: 020-7373170

Tarieven

&
Uitstekende zorg

Gekwalificeerd personeel helpt uw huisdier

&
Voorkom pijn

De beste medicijnen, behandeling en controle

&
Preventieve zorg

Voorkomen is beter dan genezen (en goedkoper)

&
7 dagen per week

En 24 uur per dag bereikbaar. Dat is service


Uw huisdier is er bij gebaat om GOEDE medicijnen te krijgen

Onze mentaliteit is dat we liever ziektes voorkomen dan genezen en daarom bieden wij u en uw dier een compleet pakket aan preventieve zorg, waarin u zelf uw keuzes kunt maken. Dit varieert van ontwormen tot een ouderdoms check-up tot een pre-anesthetisch bloedonderzoek. Preventieve zorg draagt weer bij aan zowel het welzijn van uw huisdier en het voorkomen van onnodige medische kosten.

Wij wijzen u er op dat een goede vergelijking van diverse dierenartsen verder gaat dan alleen de prijs. Als u het beste voor uw dier wenst voor een eerlijke prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk 7 dagen per week voor u klaar met de beste zorg!

Omdat wij u wel graag openheid bieden voor wat betreft onze tarieven, geven wij u een overzicht van de meest voorkomende behandeling. Klik hier om een overzicht te krijgen van de tarieven van de meest gangbare behandelingen. Voor meer informatie kunt u ons uiteraard bellen of mailen.

Betalingen: Na het consult wordt u vriendelijk verzocht om direct af te rekenen (PIN of contant). In het geval u recht heeft op een voucher door een stadspas met groene stip, dan kan een deel van de rekening direct worden doorgestuurd naar de ADAM regeling

Prijsvergelijking, appels met appels en peren met peren

Het vergelijken van alleen prijzen leidt nogal eens tot misverstanden. De ene praktijk zal andere narcosemiddelen gebruiken dan de andere en wel of geen pijnstiller of andere medicatie geven. Daardoor kunnen zelfs standaardbehandelingen niet met elkaar worden vergeleken.

Wij maken in onze dierenkliniek gebruik van gasnarcose (isofluraan). Dit is wel iets duurder, maar een veel veiliger manier van anesthesie dan de veelgebruikte (alleen) injectienarcose. Gas is namelijk minder belastend voor het dier, is beter te reguleren en dieren herstellen sneller van de narcose.

Bij iedere (buik of intensieve) operatie wordt daarbij een directe toegang tot een bloedvat gecreëerd met een infuus, hierdoor kan eventueel bloed/vocht verlies direct aangevuld worden en hersteld uw dier veel beter en sneller van de operatie. Daarbij hebben we op deze manier voor noodgevallen een directe toegang tot een bloedvat en scheelt dit kostbare tijd. Het controleconsult en het eventueel verwijderen van de hechtingen na de operatie zijn gratis!

Ook in de vaccinaties zijn tussen de verschillende dierenartsen veel verschillen te noemen. Wij zijn van mening dat een dier niet onnodig met vaccins moet worden ingespoten en geloven daarom in het “op maat vaccineren”. Dit houdt in dat de enting die gegeven wordt, in overleg met u, per individueel dier zodanig wordt aangepast dat de meest optimale bescherming wordt gegeven, zonder dat er onnodig wordt gevaccineerd.