Bel ons: 020-7373170

Dierenziekenhuis info

Dierenziekenhuis

Zeer ervaren team

Moderne inrichting

Meerdere operatiekamers met moderne apparatuur

Laparoscopie

Sterilisatie door middel van een kijkoperatie

Preventieve zorg

Begeleiding en onderzoeken van jonge- en oudere dieren


Ons Dierenziekenhuis en onze service

voor basis tot specialisten zorg

Het Dierenziekenhuis Diemen is geopend op 11 januari 2016 door Ilona en Nina van Broekhoven als tweede vestiging. Een idee geboren uit passie voor dieren. Dieren verdienen de allerbeste zorg die met liefde wordt gegeven. Daarom bieden wij u de meest moderne zorg en is er buiten openingstijden altijd overleg mogelijk met uw eigen dierenarts via onze facebook site

Natuurlijk kunnen wij u de basis zorg voor uw huisdier bieden zoals vaccinaties, consulten, sterilisaties en castraties enz. Wij bieden echter nog heel veel meer. We bieden een uitgebreid pakket aan preventieve zorg zoals puppy/kittenbegeleiding en ouderen onderzoeken.

Ook voor second opinions

Op die manier kunnen we voorkomen dat uw dier ziek wordt. Uiteindelijk willen we allemaal graag onze huisdieren zolang mogelijk, maar vooral ook gezond bij ons houden. Ook voor second opinions kunt u altijd bij onze kundige dierenartsen terecht.

Eigen laboratorium, digitale röntgen en echografie

Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat uw huisdier ziek wordt dan kunnen wij al onze mogelijkheden benutten om uw huisdier zo snel mogelijk weer gezond te krijgen en u te begeleiden in de optimale manier om dit thuis voort te zetten. We hebben een uitgebreid laboratorium, waarmee we onder andere vrijwel alle bloedtesten in huis kunnen doen en meestal binnen 10 minuten een uitslag hebben. Daardoor kunnen we sneller dan de meeste dierenartsen gaan behandelen en bij sommige ziektes is tijd erg belangrijk. Daarbij beschikken wij over digitale röntgen en echografie mogelijkheden.

Onze operatiekamer en Laparoscopische sterilisaties

We hebben in Diemen 1 steriele operatiekamer en 1 tandheelkunde operatiekamer. In alle twee beschikken we over gasnarcose en uitgebreide bewakingsmogelijkheden. Ook hiermee worden alle risico's tot een minimum beperkt en kunnen de dierenartsen zich volledig op de behandeling concentreren.

Europees gecertificeerd dierenarts in de radiologie en Specialist chirurgie; dus ook voor specialistische zorg

Ook op verwijzing van een andere dierenarts kunt u bij onze specialisten terecht.

Laparoscopische sterilisaties (kijkoperatie) op iedere dag van de week

Wij bieden al sinds de start laparoscopische sterilisaties aan. Dit is een sterilisatie van de hond d.m.v. een kijkoperatie. Deze manier is absoluut de mooiste manier op dit moment om een teef te steriliseren en is vrijwel pijnloos. Het Dierenziekenhuis gaat graag mee met de tijd en dus hebben we al jaren ervaring met de uitvoering van deze ingreep.

Ook voor konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben veel ervaring met de behandeling van deze bijzondere dieren.

Mail ons!

Contact met het dierenziekenhuis

Gruttoplein 1
020-7373170
https://www.facebook.com/dierenziekenhuisdiemen