Bel ons: 020-7373170

Reviews

Beoordelingen van onze klanten

Wij proberen continu onze service te verbeteren. Graag hebben we hierbij uw terugkoppeling. U kunt bij ons op diverse manieren een beoordeling achterlaten: zoals via referenties google+, referenties facebook.

Op deze manier geeft u nieuwe klanten bovendien een kijkje in uw ervaringen met het Dierenziekenhuis Diemen en geeft u ons de mogelijkheid om als dierenarts in onze service continu te verbeteren. Hierdoor kunnen wij de beste service voor u en uw huisdier blijven bieden, waardoor de diergezondheidszorg alleen maar beter wordt.
Alvast bedankt voor uw moeite! Wij stellen uw mening op prijs.

laparoscopie
Onze hond Luna laten steriliseren d.m.v laparoscopie. s'avonds was ze alweer opgeknapt. Vriendelijk geholpen. Jammer dat wij te ver van Diemen wonen want prima dierenziekenhuis.
c.k.ratelband -

Uitstekend
1e Keer bij deze dierenarts voor sterilisatie van mijn hond en uitstekend behandelt. Nina is een heel prettige dierenarts die respectvol en geduldig met de dieren omgaat. Ben heel blij deze kliniek gevonden te hebben.
Rosalie Kok -

spoed
Bedankt voor de goede zorg voor Macks, ze is weer helemaal de oude,
Super goed geholpen, door lieve en vakbekwamen mensen

Ton Ruigrok
Ton Ruigrok -

Zeer tevreden
Wij zijn al enkele malen in de praktijk geweest voor zowel de katten als de honden te laten vaccineren. Onze 12 jarige kat Gizmo bleek bij controle een hartafwijking te hebben en heeft, na een hart echo, medicijnen gekregen waarmee hij nog bijna een jaar zonder problemen bij ons kon zijn. Ook hebben we onze kat Loki en hond Rocky laten castreren. De laatste keer zijn we geweest om onze kat Gizmo te laten inslapen. Wij zijn superlief begeleid en zijn zeer tevreden over deze praktijk.
Janneke -

Top dierenarts
Ik vind het heel fijn om hier te komen, Nina is een hele fijne dieren arts die altijd vol enthousiasme de dieren bekijkt , vaccineert, hulp biedt. Ik kan me geen fijnere Arts wensen .
Ga zo door !
romilde -

Geweldige praktijk
Wat een ontzettend lieve mensen werken hier. Onze drie katten waren ook erg rustig, wat normaal niet zo is bij andere praktijken. Wij zijn tevreden ♥
M&M -

Jaarlijkse inenting
Mooie praktijk, heel prettig geholpen met de jaarlijkse vaccinatie.
Bailey -

Tevreden
Mijn konijn Muis is goed behandelt. Na de operatie was de nazorg ook goed. In het begin twijfelde ik om muis naar een nieuwe dierenarts te brengen dan naar haar eigen arts bij wie zij al jaren bekend is. Maar na het consult en de manier hoe muis behandelt is ben ik echt tevreden.
Sjuul -

Castratie kat
De castratie van mijn kat is super goed verlopen zonder enige complicaties. Geweldige mensen mijn complimenten!!!
Ozlem -

Kelly 15,5 jaar
Zoals altijd weer top. Een dikke 10!!!
Dorothy Bakker -

Castratie Muffasa
Een 10+
De hele behandeling is super goed gegaan en binnen een paar uurtjes alweer thuis! De volgende dag belde de dierenarts ook nog om te vragen hoe het ging met de patient, hoe lief is dat!
Complimenten wij zijn reuze blij met jullie
Ingrid den Ouden -

Spoed bevalling
Met spoed moesten wij komen omdat baileys van de eerste 3 pups snel beviel en de 4 e pup te lang op zich liet wachten deze werd gehaald met een keizersnede en alles gaat goed nu . Dit alles omdat we gelijk konden komen en we heel goed geholpen werden door Nina en Ilona .ze nemen alle tijd voor je en vooral voor baileys en haar pups
De volgende dag werden wij gelijk gebeld of alles goed was gegaan .

Blij dat we bij deze kliniek terecht zijn gekomen


Michel -

Vakkundig en erg vriendelijk
Je word er zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Erg dier vriendelijk en veel geduld. Er word de tijd genomen ook voor de uitleg naar de baasjes. Ilona, nina en collega's ga zo Door!
Christien Timmers -

Bonita
Bonita is heel erg goed geholpen! Hele lieve en meelevende mensen. De volgende dag dat Bonita thuis was waren we ook gebeld of alles goed ging, super attent!

Christina -

Goede en betrokken dierenarts en medewerkers!
Eerste keer geweest met sterilisatie van ons perzisch poesje, zag er een beetje tegen op, omdat ik in mijn eigen woonplaats geen goede dierenarts kon vinden.
Nu de eerste keer meteen steriliseren, maar het moest wel gebeuren.
Ik ben zo blij met Nina en Ilona, 1 dag na de sterilisatie merkte je al niets meer dat ze een operatie had gehad, ze zat niet aan de wond, ik denk mede omdat ze weinig last ervan had en omdat er binnenwaartse hechtingen waren gezet, dus geen knoopjes aan buitenkant.
Ze had na de operatie een mooi rompertje aan, veel beter dan zo een nare plastic lampekap!
Ik ben heel blij met deze dierenarts praktijk, natuurlijk hoop ik ze niet al te vaak nodig te hebben, maar als het nodig is dan weet ik dat ze niet alleen met hun hoofd maar ook met hun hart werken.
Tina -

Castratie
Leuke mensen werken er !
Alles is goed gegaan met de castratie en kon mn mannetje snel weer ophalen !
Fijn ook dat ze terug belde of alles goed ging.( helaas vergeten terug te bellen )
Zeker een aanrader !

Gr sebastiaan & sem
Sem -

Fijn geholpen
June is heel fijn geholpen, erg professioneel.
Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden.
carin wolfs -

prima
Prima eerste bezoek. We hebben veel vertrouwen in jullie ziekenhuis. Veel aandacht voor onze bejaarde dame.
kylie bloem -

Babbel en Ivo
Wij hebben 2 geweldige Cavia's als huisdieren. Bij het dierenziekenhuis worden onze vriendjes met de juiste zorg geholpen. Wij zijn heel erg blij met Nina en de goede zorg die zij elke keer weer aan onze cavia's geeft. Een hele dikke knuffel van ons, maar zeker ook van Babbel en Ivo.
Wilma Marechal -

Een ziekenhuis vol liefde
Wij zijn pas in Diemen komen wonen, en per ongeluk bij jullie terecht gekomen.
Kan me absoluut niet beter wensen voor Mollie
Zo veel liefde, aandacht en geduld heb ik nog nooit ervaren.
Dierenziekenhuis Diemen is een absolute aanrader.
Nina en Ilona zijn toppers!!
Van der Gouwe -

Warm bad
De oprechte aandacht die mijn Maine Coons en ikzelf de afgelopen jaren hebben mogen ervaren, maakt het dat het Dierenziekenhuis Diemen elke keer weer als een warm bad voelt!
Daniel Terluin -

Het eerste bezoek met Lobke.
Voor het eerst geweest met Lobke , voor haar jaarlijkse inenting.
Het ging heel goed Lobke vondt het wel een beetje vreemd , maar Nina was erg lief en geduldigd,
Dat gaf ons een goed vertrouwd gevoel.
Irma Rijnders. -

Prima praktijk…echte aanrader!!
Ben al jaren fan van Nina en Ilona en het team. Mensen met het hart op de juiste plek voor mens en dier. Goede zorg en altijd tijd voor een praatje en/of vragen. Als hobby sphynx fokker is een praktijk met 24/7 een DA aanwezig van groot belang, omdat katjes nou eenmaal niet altijd tijdens kantooruren bevallen. Erg fijn dat er zoveel deskundigheid onder 1 dak zit. Ik ben zeer tevreden en m'n sphynxjes ook.

M.v.g.

Cristina

www.sphynxcattery-noorderplassen.nl
Cristina Cortiñas -

prima dierenarts praktijk
Vorig jaar verhuisd van Amsterdam naar Diemen en zochten een goede dierenarts voor onze hond Famke. In Amsterdam hadden we namelijk een prima dierenarts en we hoopten dat we in Diemen ook zo'n goeie zouden vinden. Fake is namelijk een erg bang voor vreemde mensen en vooral een bezoek aan de dierenarts vindt ze vreselijk. Op internet recensies gelezen en uiteindelijk bij een paar langgewenst in Diemen. Dieremziekenhuis Diemen beviel ons toch het best, ze nemen tijd voor je , geen gehaast werk en leggen alles duidelijk uit.
Ook behandelen ze mijn hond met rust en geduld, dus ik ben helemaal tevreden!
R. Nota -

1e bezoek van onze pup
Qas vond het erg gezellig bij de dierenarts en werd goed afgeleid, zodat de enting vlekkeloos verliep. Op naar het volgende bezoek en dan maar kijken of hij weer zo spontaan naar binnen huppelt.
Van der Steeg -

Extra controle voor de fokker
Wij vonden de eerste ontmoeting donderdagmiddag erg aangenaam ook de beoordeling die de dierenarts omdat Barley een extra keer nagekeken moest worden voor de fokker.

met vriendelijke groet

Maria Van Dijk
Maria Van Dijk -

feedback behandeling Moos
We zijn onlangs met Moos bij Nina geweest vanwege klachten aan zijn linker achterpoot. Nina heeft hem goed onderzocht en het bleek een spier verrekking te zijn. Na wat pijnstilllers en een paar dagen rustig aan doen, loopt hij weer prima.
Kortom we komen al jaren bij Nina en zijn uitermate tevreden over haar en haar medewerkers.

vriendelijke groet,

fam Beumer.
Ronald beumer -

Luukie, Bobbie en Chazia (en Timmie)
De beste dierenarts die een kat (en natuurlijk alle andere soorten dieren) zich maar kan wensen.
Lief voor de beesten, geduldig, zeer goed bereikbaar en zeer kundig.
Van de controle van de Astma van Luukie, de jaarlijkse controle en de entingen van Bobbie en Chazia tot aan de slopende ziekte en het waardige afscheid van onze lieve Timmie.
Geen afscheid op een koude behandeltafel, maar een huiselijke omgeving, Timmie op schoot. Voor ons een eye-opener.
Nina en Ilona jullie zijn SUPER, bedankt.


Renate Graafhuis -

Sterelisatie
Kyla is eind juli laparoscopisch gesteriliseerd. Wij zijn erg tevreden over de kliniek. Zij waren erg lief voor Kyla en namen ook de tijd voor onze vragen. Zelfs 2 dagen later op zondag werd ik gebeld door Ilona hoe het met Kyla ging. Super netjes vonden wij dat. Wij raden deze kliniek zeker aan bij mensen.
Namens ons bedankt voor de goede zorg en een poot van Kyla
Groetjes Willeke
Kyla -

Nel
midden in de nacht kreeg onze lieve labrador Nel een maagkanteling, Nina gebeld, konden meteen komen.
Helaas is het Nina niet gelukt om haar na alle inspanningen weer beter te krijgen, dus besloten om haar in te laten slapen na 12,5 jaar veel liefde van haar. Nina was zeer lief ondanks haar drukke nacht met haar.
Bedankt, je inzet is geweldig, kan niet anders zeggen, zou geen andere dierenarts meer wensen
Tineke de Vlugt -

vacinaties en rabies, Jasper was blij
Jasper moest zijn vacinaties hebben en een rabies injectie omdat ie op vakantie gaat naar frankrijk. Jasper heeft het niet zo op dierenartsen maar in Diemen hoewel hij bang was om naar binnen te gaan leek hij de dierenarts perfect te vertrouwen niet grommen of deregelijk. we waren ruim op tijd en werden ook zeer snel geholpen. Het mag dan verder weg zijn bij mij maar perfecte serivice en Jasper was blij
Gianda -

Droppie moet naar de tandarts…..
Onze Drop had kiespijn! Hij ging slechter eten en had duidelijk last van zijn gebit. Hij moest naar de (tand) arts. Er zijn veel tanden getrokken want zaten allemaal los. Een paar heeft ie nog over, maar hij eet nu net zo makkelijk zijn brokjes weer. Hij wil niks anders! Na de operatie, want dit gebeurt onder narcose, kreeg hij pillen mee naar huis. Tja.....hoe krijg je dát naar binnen. Met easypil en AD blikvoer geprobeerd, maar dat lust meneer allemaal niet. Een martelgang volgde en zonder resultaat. De volgende ochtend gebeld en e.e.a. uitgelegd. Ik kon gelijk langs komen voor goed advies en even oefenen. Ook een paar nieuwe pillen gekregen want de vorige had hij uitgespuugd en waren niet meer bruikbaar. Dit alles als extra service en free of charge . Ik kan ze nu zelf geven. Niet helemaal vlekkeloos nog, maar er zit vooruitgang in. Ik ben uiterst tevreden over deze kliniek. Was ik al door eerdere bezoeken, maar de goede service blijven ze handhaven. Top dierenkliniek en dito medewerkers. Met heel veel hart voor de dieren, maar óók voor de baasjes! Als je eenmaal binnen bent geweest wil je nergens anders meer heen. Probeer het maar!

Groetjes,
Cisca
Cisca Bijlsma -

Castratie Cloud
Onze kleine Cloud is pas geleden geholpen door Nina op een vrijdag. Vooraf goed geïnformeerd, na de operatie belde Ilona meteen om te vertellen dat Cloud al weer langzaam wakker werd, we kregen een goede uitleg mee naar huis en wat ik nog nooit bij een dierenarts heb meegemaakt is dat Ilona op zondag nog even nabelde om te controleren of alles goed ging met Cloud. Ook al wonen we aan de andere kant van Diemen, het is het tripje elke keer waard!
Jeffrey en Mariska -

Pearl en Jade
Bedankt voor alles namens onze poesjes Pearl en Jade.

Fam. Wilbrink -

Sterilisatie Guusje
Guusje is gesteriliseerd via laparescopie wat een verschil met een gewone sterilisatie. Ze kwam er vrolijk uitgewandeld en had nergens geen last van. Wij zijn al vanaf het begin met onze chi's bij Nina, laten ze met een gerust hart achter, ze zijn zo lief voor onze hondjes.
Sandra -

Sammie
in een woord geweldig, altijd veel tijd voor mens en dier.
Sammie is nu gelukkig van zijn poliep in zijn oor af.
Geweldige mensen, kan niet anders zeggen
Tineke de Vlugt -

Nagels inkorten en Gebitsreiniging
Wij zijn heel erg tevreden met de veel kortere nagels van onze Franse Bulldog Xira. Deze waren veel te lang, waardoor ze bijna de kussentjes ingroeide, zelf knippen kon niet omdat het "leven" bleef doorgroeien. En omdat ze toch onder narcose moest, meteen even haar gebit laten reinigen. Ik ben uiterst tevreden met de zorg, behandeling en nazorg die Xira kreeg. Ook mijn vooraf gestelde vragen per email werden heel netjes en meteen beantwoord.
C. Bierman -

Super!
Altijd super vriendelijk en echt geïnteresseerd.
Snelle service.
Ze zijn heel lief en begripvol tegenover de katjes.
Katjes Banjer & Boender -

Sterilisatie van Engelse Stafford Ghita
We zijn zeer te spreken met de manier waarop de intake, de behandeling zelf en de nazorg heeft plaatsgevonden.
Heel aardig en behulpzaam personeel en oprechte liefde voor het dier.
Van der Meer -

Onderzoek van onze kat Waiska
Sinds enkele jaren zijn wij tot onze volle tevredenheid "klant" bij het dierenziekenhuis in Diemen Poort voor onze 4 katten en wat ons betreft blijft dat ook zo. Onlangs had Waiska een verwonding die bestond uit een klein rond gaatje met daar omheen bloed en wondvocht. In eerste instantie dacht ik aan een schotwond van een luchtbuks. Gelukkig kon ik vrijwel direkt terecht bij het dierenziekenhuis en bleek dat het ging om een opengebarsten abces. Voor alle zekerheid werd er nog een foto gemaakt maar alles zag er goed uit. Wel werd nog een knobbel gevonden en een biopsie uitgevoerd. Een paar dagen later werden wij gebeld met de uitslag, ook alles goed. Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de vriendelijkheid van het personeel.
J. Bes -

bezoekjes
Wij zijn heel tevreden over dierenziekenhuisalmere. Erg proffesioneel, staan altijd voor je klaar, hebben een heel groot hart voor de dieren en je voelt je erg welkom daar. gewoon helemaal top
Megan Visser -

Met recht een Dierenziekenhuis
Zeer tevreden over Dierenziekenhuis Diemen, leuke ontvangst , altijd vriendelijk, vakkundig, veel tijd voor mens en dier, goede uitleg,
een goed team!!!!!!!!
en alles onder één dak.
van tilburg -

Knie operaties
Wij zijn zeer tevreden. Ramses is een paar maanden voor de 1e keer aan zijn knie geopereerd en wat is hij er van opgeknapt. Ander knie was ook niet goed en daar is hij nu ook aan geholpen. Wij vonden het prettig dat we voor orthopedische chirurgie in Diemen terecht konden. Al met al een hele fijne dierenkliniek en zeker een aanrader.
M. Linger -

Nieuw vriendje
Ons nieuwe vriendje Billy is geweest voor zijn eerste apk.
Als altijd was de ontvangst door Ilona en Nina weer warm en hartelijk. De liefde voor dieren straalt er van af en ook de aandacht voor de eigenaar is top.
Paul van Wageningen -

trimmen skunkie
na een korte roesje is skunkie weer heerlijk opgeknapt en vrolijk nu hij weer van zijn klitten en haren af is ,mooi op lijn
ank out -

Sterilisatie Miley
Gisteren is onze labrador Miley gesteriliseerd dmv laparoscopie. Alles is verlopen zoals beloofd werd. Miley liep aan het eind van de middag alweer rond alsof er helemaal niets gebeurd was. Dierenarts Nina heeft Miley super deskundig en met veel vakmanschap behandeld. Wij kunnen dierenziekenhuis Diemen bij iedereen aanbevelen.
Ruud -

Jaarlijkse inenting en check up
Vriendelijke arts deskundige begeleiding en een prima service.
Carry Masseur -

Coco & Gizmo
Wij worden altijd liefdevol ontvangen door de lieve dierenartsen.
M. Eeken -

Jaarlijkse inenting en check up
Prima ontvangst, nauwelijks wachttijd, veel aandacht van de arts en prima dvies.
Arjan -

Mickey
Een leuk team ,lief voor de dieren en je kunt terecht
Met al je vragen. Ook wordt er heel veel aandacht
Aan je klacht besteed en Proberen ze je ook als het druk
Is zo snel mogelijk te helpen.

Groetjes , van marian
Mickey horn -

Kat
Wat een geweldig Team.Je voelt de liefde en passie die zij voor jou dier hebben.En vooral geduld.Alle lof! Geweldig ga zo door.Groetjes Nathalie.
NBeelen -

Was gebeten door grote hond in de borst
Super tevreden. Heel fijn geholpen in de avond nadat Sara gebeten was door een grote hond in de borst. Inmiddels zijn we terug geweest bij de dierenarts om de nietjes te verwijderen en is alles genezen.
Lies de Meijer //// Sara -

Super dierenziekenhuis!
Ze staan altijd voor je klaar. Ze worden altijd even helemaal nagekeken. Onze Weimaraner is nogal druk maar ze gaan allemaal zo goed en met veel geduld met haar om! Wij zijn heel blij met zo een capabele dierenarts!
Hewitt -

Suikerziekte Canadese Herder
Dierenarts Nina heeft onze Max onder begeleiding met zijn suikerziekte.
Geen vraag is teveel en we krijgen prima uitleg over wat er speelt met onze trouwe viervoeter.
We zijn blij met het dieren ziekenhuis Diemen en hun medewerkers.
Een aanrader voor uw huisdier

onbekend -

Giardia/Parasiet
Na mis diagnose van mijn voormalige dierenarts, heb ik een afspraak gemaakt bij Dierenziekenhuis Diemen voor een second opinion.
Zij kwamen na een simpele test erachter wat er met mijn hond aan de hand was. Geconstateerd het Giardia Parasiet, hier kregen wij een medicament voorgeschreven. Na 2 a 3 dagen zagen wij al flinke verbetering in de gesteldheid van onze lieve oude hond.

Ik ben samen met mijn gezin, Nina en haar team hier heel erg dankbaar voor.
onbekend -

poes Nina
Dank voor de goede zorgen voor kat Nina vandaag! Bij jullie in goede handen :).
Saskia Koopmanschap -

Jari en Kelly
Sinds oktober kom ik met mijn twee hondjes van 11 en bij a 15 jaar bij Nina en Ilona. Twee geweldige meiden. Had veel eerder van dierenarts moeten overstappen. Meiden jullie zijn geweldig.
onbekend -

De jaarlijkse prik
Een beetje ronddwalend op het internet toevallig bij het Dierenziekenhuis in Diemen uitgekomen. Gewoon prijstechnisch aantrekkelijk voor de jaarlijkse prik. En niet onbelangrijk een 24/7 openstelling. Dus hoppa onze 2 doodles naar Diemen.
Wat een aangename verrassing. Ilona en Nina. Adequaat, vrolijk en enthousiast. Geen routine rondje...
Dus meteen ingeschreven en broerlief inmiddels ook. Hoort zegt ,t voort...deze kanjers verdienen het.

onbekend -

Onze labradoodles naar de trimsalon
Afgelopen week zijn de 2 zusjes Nova en Nuja naar de trimsalon geweest. Gingen er als 2 ruige rakkers naartoe en kwamen er fris en met een korte zomer coupe vandaan.
Freek heeft er zijn handen aan vol gehad. De ontvangst door Ilona is weer aller hartelijkst en Freek had de lok koekjes al in zijn hand. In alle vertrouwen onze honden bij hem achter gelaten.
Mooi geschoren en geknipt...enig minpuntje is, dat beiden met lange nagels zijn thuisgekomen. Hadden wij ook niet benoemd, dus dat weten wij voor de volgende keer.
onbekend -

Second Opinion
Mijn kat Joris voor second opinion laten bekijken. Werd kundig naar hem gekeken en onderzocht. Uiteindelijk werd er een hernia geconstateerd en daar ook voor behandeld. Ben zeer tevreden over dit Dierenziekenhuis!
onbekend -

Top
Alle tijd en aandacht voor dier en mens, uitstekende service
onbekend -

Dierenkliniek met Liefde voor Mens en Dier
Al een paar jaar kom ik met amy mijn kat bij illona en nina. Nog nooit zo professioneel en vriendelijk geholpen. Amy heeft onlangs een gebitsreiniging gehad en een bloedonderzoek. Alles zeer professioneel gegaan. Ze zijn altijd erg zorgzaam en vriendelijk. Ook als nodig advies. Ik ga met een gerust hart naar hun toe, amy kan het niet beter treffen.
onbekend -

Zeer tevreden
Ik kwam voor het eerst bij Nina voor de entingen van Doeke (schapendoes pup van destijds 9 weken oud) en had meteen een goed gevoel.

Aan de balie werd ik direct vriendelijk ontvangen/geholpen en (wat ik nog veel belangrijker vind) in de behandel kamer was de DA heel lief voor Doeke. Er werd de tijd genomen om haar op haar gemak te stellen. Ik denk niet dat Doeke doorhad dat ze een prikje heeft gehad. Dit was hetzelfde bij de enting op de leeftijd van 12 weken.

Doeke is, toen zij 3 maanden was, een keertje heel ziek geweest. Dit vond plaats buiten de openingstijden op een zondagavond. Toen ik belde mocht ik direct langkomen. Nina heeft ons toen heel snel en valide geholpen.
Tot overmaat van ramp heeft Doeke nog een oorontsteking gekregen, waarmee we heel snel en vakkundig zijn geholpen.

Volgende week ga ik terug om te kijken hoe het met de oorontsteking gaat. Ik overweeg ook met mijn kat nu over te stappen van een andere DAP naar deze kliniek.

Niets dan lof!
onbekend -

Betrokken
Al jaren komen wij bij Nina, onze twee oude Newfoundlanders zijn via een Laparoscopie gesteriliseerd en waren snel weer op de been. Toen Beertje moest worden ingeslapen was daar alle tijd en ruimte voor. Onze jongste heeft laatst een knieband operatie ondergaan. De betrokkenheid, de vakkennis maar vooral de liefde voor dieren is wat haar een geweldige dierenarts maakt. Je bent hier geen nummer, er is altijd alle tijd en je kunt hier 24-7 terecht. Kortom een super dierenarts.
onbekend -

Spoedgeval
Wij zijn heel erg tevreden over het Dierenziekenhuis Diemen. We zijn snel en prima geholpen in een noodsituatie. Dank daarvoor.
onbekend -

Fantastische zorg
Ik kom al 3 jaar met veel plezier bij Nina en Ilona. We hebben veel verschillende dieren, maar voor allemaal is er even veel zorg en kennis in huis. Of het nu voor een reguliere controle, vaccinatie of spoed is, er is altijd 100% inzet en een realistisch advies. We voelen ons eigenaren altijd goed begrepen en worden goed begeleid. Wij gaan hier niet meer weg!
onbekend -

Dierenarts
Wij zijn heel erg tevreden over Nina ze is ontzettend lief voor onze hondjes en ze neemt de tijd voor ze. Goede behandelingen en diagnoses.
onbekend -

Fijne Trimsalon
Al verschillende keren zijn wij met onze honden Taira en Tika bij Freek in de trimsalon geweest. Vooral Taira is bepaald niet gemakkelijk, dat weten we.
Het is goed te zien dat Freek met veel liefde en geduld de beide dames er weer verzorgd laat uitzien.
Het belang van de dieren staat bij Freek voorop.
We laten ze met een gerust hart achter!
onbekend -

Operatie van Loes
Onze Loes de doodle is wederom top behandeld in dit geval aan haar vervelende blijvend ontstoken anaalklieren en ondanks alle pech wat Loes heeft blijft ze gek op Nina!!!
onbekend -

Laparoscopie bij onze reu
Gisteren is Kane, onze 8 maanden oude Dwergschnauzer, door Nina wegens het niet indalen van zijn testikels en op haar deskundige advies, via laparoscopie geopereerd. Om 10.00 uur gebracht en na de duidelijke uitleg hebben we Kane in hun vertrouwde handen achtergelaten. Binnen het uur belde Nina dat alles zeer goed was verlopen en dat we Kane rond 12.00 uur weer konden ophalen. 's Middags was hij eigenlijk alweer het "heertje". De minuscule wondjes zagen er vandaag prachtig uit. Hij heeft nergens meer last van en eet weer als een "bootwerker". Kortom, de complimenten voor het team van Dierenziekenhuis Diemen !
onbekend -

Karel
Ontzettend bedankt voor de fantastische zorg van kareltje toen hij van de lelies in huis gesnoept had. Wisten wij veel dat lelies giftig zijn voor katten... Dat was een harde les. Maar dankzij de waanzinnige adequate handelingen van het team van het Dierenziekenhuis Diemen ligt Karel nu weer heerlijk naast de laptop terwijl ik dit schrijf. Nu nog even kijken of er geen restant van nierschade over is gebleven bij de controle over een maand.

Ontzettend bedankt nogmaals.

gr Sanne
onbekend -

Pearl en Jade
Bedankt Ilona, Nina en Alice voor jullie liefdevolle en professionele hulp aan onze poesjes Pearl en Jade. Respect voor jullie allemaal om zo'n goed
dierenziekenhuis/kattenhotel te runnen!
fam. wilbrink -

Laparoscopie
Afgelopen dinsdag met de hond laparoscopie bij ziekenhuis Diemen wat een super zkh zo ontzettend lief en relaxt na twee uurtjes met hond weer naar huis wat was ze goed bij en wat een fijne dokter moeder die het runnen met hart voor dé zaak en donderdag gebeld hoe het ging, goede nazorg helemaal top
karin goed -

Garfield
Afgelopen zondag Garfield gebracht. Hij moest blijven maar dat hebben we met een gerust hart gedaan. We wisten en voelden dat er goed voor Garfield gezorgd zou worden. De volgende dag bleek dat het beter zou zijn om Garfield uit zijn lijden te verlossen. Met pijn in ons hart hebben we onze lieve Garfield in laten slapen in de wetenschap dat dit het beste was voor hem. De begeleiding welke Nina gaf en de uitleg aan mijn zoontje van 6 jaar was zo ontroerend en zo duidelijk. Dank je wel Nina. Dank jullie wel voor jullie medeleven welke jullie die dag hebben laten blijken en ook daarna. Het is nooit leuk, maar de manier waarop jullie hier mee om gaan geeft wel troost voor ons. Dank jullie wel.
G.J. Gruwel -

sterilisatie
Van het eerste telefoontje tot en met de nazorg, top!
Het schijnt dat mijn hond is gesteriliseerd maar ik heb er weinig tot niets van gemerkt. Had maar net tijd om boodschappen te doen want toen mocht ik mijn stuiterbal schapendoes al weer halen.
B. Jeuring -

based on 78 reviews
is ratedDierenziekenhuis Diemen: uw Dierenarts in Diemen